Burta jos VI

Joi, 6 februarie 2014, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 17.00 a avut loc dezbaterea pe tema obezităţii la români, Burta jos pentru o viaţă sănătoasă, organizată de asociaţia O Șansă pentru Viitor, în colaborare cu asociaţia Institutul Naţional de Profesii Liberale.

Anii anteriori am susţinut marşurile pe bicicletă organizate  în patru ediţii consecutive, am chemat cât mai mulţi participanţi la cros şi am încurajat ieşirea în natură şi practicarea unui sport. Anul acesta deschidem dialogul între experţi nutriţionişti, medici specialişti, sportivi de performanţă, parlamentari ai Comisiilor de sănătate parlamentare, cu scopul de a găsi soluţiile şi a propune acele programe care să încurajeze stilul de viaţă sănătoasă.

Dezbaterea a avut caracter interactiv, cu sesiune dedicată întrebărilor şi răspunsurilor. Invitaţi speciali: Prof. Dr. Acad. Constantin Ionescu-Târgoviște, medic diabetolog, , Georgiana Radovicescu, campioană europenă la arte marţiale în anul 2013, parlamentari şi specialiști în nutriție. Evenimentul s-a adresat tuturor celor interesaţi de alimentaţia sănătoasă, de importanţa sportului în viaţa noastră, dar şi de soluţiile care pot reduce agravarea obezităţii ca fenomen de masă.

Apariţii în presă:

  • Dezbatere pe tema obezităţii, la Parlament. Un român din patru suferă de obezitate – Jurnalul Naţional ROmedic
  • Dezbatere pe tema obezităţii la Palatul ParlamentuluiI-medic.ro

    Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

    Comments are closed.