CONIL FEST – Festivalul Integrarii, editia a VII-a

Peste 35 școli și grădinițe, cluburi pentru copii și centre de plasament și-au manifestat sprijinul și interesul pentru spectacolele CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării, ediția a VII –a, care va avea loc în perioada 1-2 iunie, la Opera Comică pentru Copii – Teatrul Giulești.

Peste 1200 de copii și adolescenți talentați sunt așteptați să încânte audiența cu momente artistice deosebite, în cadrul evenimentului dedicat Zilei Internaționale a Copilului, organizat de Asociația CONIL în parteneriat cu Asociația O Șansă pentru Viitor. Programul din acest an cuprinde interpretare muzicală, dansuri moderne, contemporane sau populare, balet, teatru sau demonstrații de gimnastică aerobică și de arte marțiale.

CONIL FEST 2013 – Festivalul Integrării își propune să sprijine cât mai mulți copii cu talente deosebite, în formarea lor artistică, pe drumul spre integrarea socială. Aceștia vor avea ocazia să participle la atelierele recreative și distractive Fun Science, animație pentru copii, spectacolele de teatru și face painting.

Parteneri:

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.