Cursul Conflict Management organizat de Human Toolikt

Cunoscând necesitatea oricărui profesionist de dezvoltare continuă a cunoștințelor și abilităților precum și necesitatea rezolvării mai rapide a disputelor, Human Toolkit și-a stabilit ca unul din principalele obiective, formarea în domeniile comunicării, negocierii,  medierii și nu numai, și dezvoltarea unui sistem de rezolvare alternativă a disputelor care să ducă la reducerea costurilor și a timpului necesar pentru soluționarea conflictelor.

Cursul Abilități de Comunicare este împărţit în capitole informative cheie sau “sesiuni”, al căror scop este dezvoltarea unei anumite abilităţi sau furnizarea anumitor informaţii şi cunoştinţe. La începutul fiecărei sesiuni, sunt detaliate obiectivele acesteia. Ele vor permite participanţilor să realizeze o auto-verificare a competenţei şi îi vor ghida în solicitarea de explicaţii suplimentare, dacă este cazul.

Astfel, la finalul cursului, participanții vor putea stăpâni tehnici de bază în analiza și depășirea conflictului, vor putea identifica barierele de comunicare și vor putea contracara blocajele în comunicare pentru depășirea impasului.

La finalul acestui curs participanţii vor fi avut posibilitatea sa deprindă și/sau să dezvolte cunoștințele referitoare la:

  • Ce este conflictul
  • Tipuri de conflicte
  • Stiluri de răspuns la conflicte
  • Elemente de analiză și dinamică a conflictelor
  • Comunicare
  • Bariere în comunicare
  • Reguli în conflict

Cursurile se vor desfăşura în data de 3 august 2012, între orele 09:00 – 17:00, la adresa sediului Human Toolkit situat în Bucureşti, Str. Vulturilor, nr. 18-18A, parter, sector 3. Persoanele interesate sunt rugate să se înscrie până la data de 1 august 2012 la datele de contact existente la finalul prezentării.

Pentru orice informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.

ALEXANDRA BOGDAN

Telefon:         0729.806.313

E-mail:          alexandra.bogdan@ospv.ro

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.