E-Civis: Student, caut parlamentar

Asociația E-Civis caută 20 de studenţi curioşi si dornici să lucreze timp de trei luni alături de reprezentanţii lor în cadrul Parlamentului României, în cadrul programului Student, caut parlamentar – ediția a doua” .

Cei interesaţi de acest stagiu în cabinetele parlamentare de circumscripție trebuie să trimită CV, scrisoare de intenţie şi o listă cu trei parlamentari în cabinetele cărora și-ar dori să activeze pe office@e-civis.eu.  Programul de internship se va derula în lunile septembrie – noiembrie ale acestui an, în 20 de cabinete parlamentare din întreaga țară. Studenţii selectaţi vor beneficia, de asemenea, de un stagiu de instruire pe tema comunicării cu cetățenii din colegiu organizat de E-Civis în luna august.
„Succesul primei ediții a acestui program și solicitările primite din partea mai multor studenți care ar dori să participe, ne-au determinat să reluăm această inițiativă cu introducerea unei componente noi: campania electorală pentru alegerea reprezentanților în Parlamentul României. Internii vor avea ocazia nu doar să vadă ce se întâmplă într-un cabinet parlamentar, dar și să intre în culisele campaniei pentru postul respectiv”, a declarat Ana-Maria Stancu, Preşedinte E-Civis.
Cea de-a doua ediție a programului Student, caut parlamentar este susținută financiar de Fundația Hanns Seidel din România și de Trust for Civil Society for Central and Eastern Europe.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm contactaţi:

  • Ana-Maria Stancu: 0721 678 764 /ana-maria@e-civis.eu.
Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.